Meditaties

Aquarius klankmeditaties

“Veel boodschappen die ik jullie in deze speciale lezingen ga geven kun je beschouwen als een meditatie. Jullie dienen deze woorden goed te bewaren en ze niet slechts één keer over te lezen want dat is niet genoeg! Jullie dienen over sommige lessen van mij te mediteren zodat deze aanvankelijk oppervlakkige en verstandelijke kennis uiteindelijk wellicht diepere regionen van je wezen bereikt. Want alleen dan zul je er echt profijt van hebben.”
Citaat uit Padwerk lezing 25

Er zijn zoveel prachtige meditaties verborgen in de Padwerk lezingen. Ik voel het als mijn taak om deze meditaties meer bekend te maken. Vanwege mijn toewijding aan de Padwerk lezingen ben ik, nadat ik een inspiratie kreeg van mijn innerlijke zelf, januari 2007 gestart met het wekelijks versturen van Nederlandse en Engelse citaten. De covid-19 crisis heeft mijn innerlijke zelf mij in begin 2020 geïnspireerd om ook YouTube video’s te maken van langere Padwerk citaten waarvan het citaat van de week weer een deel is. Iedere meditatie met Tibetaanse klankschalen en chimes activeert een sterke kracht en tegelijkertijd zul jij je meer ontspannen voelen.

Ik word geleid naar bepaalde citaten in bepaalde lezingen en de reacties die ik ontvang, tonen dat dit bepaalde thema door de ontvangers wordt gedeeld, b.v. de reactie van Jan Rigsby: “Jouw wekelijkse citaten zijn ongelooflijk, precies passend, relevant, behulpzaam en allemaal fantastisch. Ik waardeer ze zeer. Ik gebruik ze vaak in mijn wekelijkse berichten”.

Nederlandse YouTube meditaties 2020

Nederlandse YouTube meditaties 2021

Nederlandse YouTube meditaties en workshops 2022

Nederlandse YouTube meditaties en workshops 2023

Nederlandse You Tube meditaties en workshops 2024

English YouTube meditations 2020

English YouTube meditations 2021

English YouTube meditations and workshops 2022

English YouTube meditations and workshops 2023

English YouTube meditations and workshops 2024

De link op mijn YouTube kanaal Aquariusmens voor zowel de Nederlandse als de Engelse meditaties is: https://www.youtube.com/@aquariusmens2175