Over Saskia

Saskia Hontelé Gommers heeft vele jaren met succes commerciële managementfuncties en adviseurschappen bekleed en ze is als bruggenbouwer tussen spirituele en commerciële processen werkzaam geweest.

Op haar vijfenveertigste vond er in haar leven een spirituele omslag plaats wat de aanzet gaf tot een diepgaande innerlijke reis.

Met haar mediamieke gave ontdekte zij een ontwikkelingsweg tot Aquariusmens in de Padwerk lezingen van Eva Pierrakos en voelde zij zich geroepen om haar inspiraties, inzichten en ervaringen op dit pad te delen. Dit heeft geleid tot het schrijven van twee boeken “Vrede vinden in jezelf, een ontwikkelingsweg tot Aquariusmens” deel I en deel II.

Haar spirituele ontwikkelingsweg heeft altijd een grote rol in haar leven gespeeld. Ze heeft zich verdiept en geschoold in alternatieve therapieën zoals Transactionele analyse, Gestalt, Reiki, Speyer, rebirthing, bio-energetica, co-counselen, NLP, emotioneel lichaamswerk, regressie, Shiatsu, metamorfosemassage, Holistic pulsing, polariteitsmassage, The Work, De helende reis, Leven in aandacht, klankhealing met Tibetaanse klankschalen en Padwerk.

Regelmatig geeft zij workshops en cursussen met geleide meditaties en klankschalen in het Aquarius centrum in Sprundel. (Zie agenda).

Ze geeft persoonlijke coaching waarbij ze intuïtief diverse technieken toepast. Met toestemming van de cliënt gebruikt ze haar helderhorende en helderziende vermogens om te luisteren en te kijken naar de onbewuste oorzaak van fysieke spanningen en stress.

 

Gedicht van Saskia uit 1996

VRIJHEID

Laat je ego los

en je bent onkwetsbaar.

Geef je hart de vrije teugel

en geniet van het nu.

Laaf je behoeften

met iedere ademhaling.

En vang het zonlicht

in je handen.

New YouTube video Aquarius inspiration Cosmic hugging:

Nieuwe YouTube video Aquarius inspiratie Kosmisch knuffelen: