Aquarius inspiraties

Aquarius inspiratie voor 2023: Heb vertrouwen

Via geïnspireerd schrijven ontvangen bericht op 28-12-2022

English Aquarius inspiration for 2023: Have faith: https://youtu.be/eN7LMMPhR8Q

Het Christusbewustzijn wil doordringen in de bevroren gebieden van de entiteit mensheid. De bevroren gebieden zijn door egoïsme en hebzucht gevormd. Om deze gebieden te ontdooien zijn schokkende gebeurtenissen noodzakelijk. Vrees niet voor al het geweld dat je waarneemt. Begrijp de noodzaak ervan.

Je kunt de mensheid het beste ondersteunen door innerlijk hulp te vragen om onder alle omstandigheden vertrouwen te houden in de goedheid van de schepping, van het leven. Blijf kalm en dichtbij jezelf, want ook het komende jaar zullen veel schokkende gebeurtenissen plaatsvinden om het evenwicht van de wereld te herstellen. De aarde dient een metamorfose te ondergaan om haar balans terug te vinden die door het egoïsme en de hebzucht van de mensheid is verstoord. Onderzoek innerlijk hoe jij met jouw egoïsme en hebzucht bijdraagt aan deze disbalans.

Iedere mens is een cel van de entiteit mensheid en iedere mens is in staat om een wezenlijke constructieve bijdrage te leveren. Wat het van je vraagt is geduldig onderzoekswerk om de onbewuste aspecten die destructief zijn bewust te maken en geleidelijk aan te transformeren. Er is veel hulp in en om je heen om deze transformatie mogelijk te maken. Bid en mediteer iedere dag voor moed en kracht om het beste van jezelf aan het leven te geven. Heb vertrouwen.

Einde bericht