Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Als bevrijdingscoach help ik jou jezelf van angst, spanning, verkrampingen, pijn en verdriet te bevrijden. Er zijn verschillende werkvormen mogelijk:

1. Een combinatie van persoonlijke en mentale coaching. Het boek ‘Vrede vinden in jezelf, een ontwikkelingsweg tot Aquariusmens’ deel I, wordt hierbij als handleiding gebruikt. De coaching is erop gericht de zelfkennis van de coachee te verdiepen, zodat er bewustzijn ontstaat op welke manier hij/zij met gevoelens en gedachten zijn/haar leven vorm geeft. 

2. Healing door gebruik te maken van verschillende technieken zoals magnetiseren en massagetechnieken. Met toestemming van de cliënt wordt er innerlijk geschouwd naar wat het lichaam te vertellen heeft over de oorzaak van de klachten.

3. Klankmassage door gebruik te maken van Tibetaanse klankschalen. De trillingen en vibraties van de klanken werken in op het lichaam, ziel en geest van de mens, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. De schalen worden op het lichaam geplaatst, zodat er een nog diepere trilling en doorstroming in het lichaam wordt ervaren. Met toestemming van de cliënt wordt er innerlijk geschouwd naar de oorzaak van de klachten.

De kosten van een persoonlijk coaching van een uur zijn naar draagkracht tussen de 50 en 75 euro.

 

Heb je belangstelling en wil je een afspraak voor persoonlijke coaching in het Aquarius centrum in Sprundel? Ga dan naar Contact en stuur een email met je wensen.

Gedicht van Saskia uit 2011

Op het niveau van de werkelijkheid
is er eenheid, waarheid en liefde;

we houden van elkaar

en we weten dat ieder mens

een cel van de entiteit mensheid is.


Op het niveau van de dualiteit

is er afgescheidenheid, onwaarheid en liefdeloosheid,

omdat we van de ander willen krijgen

wat we niet bereid zijn

aan onszelf of aan anderen te geven.